butiken

Det mesta och det bästa för trädgården!

Hos oss på Munkedals Plantskolan hittar ni en mix av bra, praktiska och gedigna trädgårdsredskap som förenklar arbetet i trädgården. Vi har även ett brett sortiment av olika trädgårdstillbehör som förgyller din trädgård och som hjälper dina växter att trivas ännu bättre. Här är bara en liten del av vad du kan hitta i vårt sortiment.

Allt till trädgårdsdammen

Till trädgårdsdammen har vi allt från färdiga paket med en enkel installation till den stora dammen som kräver både duk, pump, belysning och växter. Vill du ha fiskar i din damm så kom in en sväng så kan vi tipsa dig om lokala fiskodlare och vad du behöver tänka på då.

Brett urval av trädgårdsredskap

I redskapssortimentet har vi bland annat smarta, svensktillverkade trädgårdsredskap från Svea Redskap så som Lucko och Pendelhackan. Ni hittar även spadar, hackor, liar, grensaxar och sekatörer m.fl. Vi har allt från enkla och prisvärda redskap till rostfria japanska proffsverktyg.

Krukor och annat för växterna

Till dina växter har vi ett brett utbud utav krukor i alla former och storlekar t.ex. den svenska Lindesbergskrukan i isolerande lättviktsmaterial. Andra trädgårdstillbehör så som spaljéer och växtstöd hittar ni också här.

skyddsdukar av alla de slag

Dukar av olika slag säljs både färdig paketerade och i metervara. Vi har bland annat markduk, fiberduk, juteväv, bubbelplast och sadeljord.

Kvalitetsjord för alla tillfällen

Vi säljer kvalitetsjord från Hasselfors och Fagerhults torv.

Mot oönskade djur

Om du har råkat ut för oönskade djur i trädgården så finner du både Trico-garden Rå-väck,  Revira mot rådjuren, koppartejp och snigelmedel mot sniglarna i butiken.